Tjänster

Hemsida i WordPress

Idag är det väldigt viktigt att en hemsida fungerar på alla enheter, d.v.s. att den är responsiv. Med en WordPress-hemsida från mig får ni en responsiv, attraktiv och modern hemsida helt anpassad efter era behov och önskemål. Dessutom kan ni enkelt själv uppdatera hemsidan.

Webshop

Webshop med avancerad funktionalitet i en av de populäraste och mest lättskötta e-handelsplattformarna. Administrationen kan enkelt skötas av er själva och webshoppen är helt integrerad i WordPress. Jag skräddarsyr och anpassar lösningen utifrån era behov så att er nya webshop får det utseende och den funktionalitet ni vill ha.

l

Grafisk design

Jag utför olika tjänster inom grafisk design. Bl.a. design av logotyper och banners för webben. Dessutom designar jag trycksaker så som flyers och visitkort.

SEO & marknadsföring

Alla hemsidor jag bygger är SEO-optimerade i grunden. Jag utför även avancerad SEO-optimering av innehåll på hemsidan. Dessutom kan jag hjälpa er med Google Adwords-annonsering och företagssida på Facebook.

Support

När er nya hemsida är klar slutar nödvändigtvis inte jobbet för mig där. Jag hjälper er att komma igång och därefter erbjuder jag supportavtal till fast pris där jag kan ta hand om allt.

Fotografering

För att en hemsida ska vara attraktiv så är bra bilder väldigt viktigt. Med professionell utrustning tar jag alla slags olika bilder till er hemsida eller webshop.

Varför anlita mig?

Min kompetens sträcker sig över många olika områden och jag kan därför leverera kompletta och skräddarsydda lösningar. Ni får en personlig kontakt som finns till hands genom hela projektet, och även efter det är slutfört. Bakom mig har jag såväl mångårig erfarenhet av att jobba mot både små och stora företag samt en högskoleutbildning inom datavetenskap. Mer info om mig.

Min arbetsprocess

Läs om hur min arbetsprocess brukar se ut när jag tar fram en ny hemsida eller webshop.