Om

webbdesigner Ola Johansson bild

Mitt namn är Ola Johansson och jag är bosatt i Malmö. Här driver jag en mindre webbyrå där jag frilansar inom webbdesign, webbutveckling, grafisk design och foto.

I jobbet så är ett av mina främsta ledord användarvänlighet. För att en  hemsida eller webshop ska vara enkel att använda och förstå så måste man alltid försöka sätta sig in i hur användaren tänker. Detta är inte alltid helt enkelt men jag tycker att det är en väldigt rolig och kreativ process, och det passar mig eftersom jag är en kreativ person.

I ryggen har jag en treårig utbildning inom datavetenskap som Informationsarkitekt där just stort fokus låg på användarvänlighet och hur viktigt detta är för digitala produkter så som hemsidor. I arbetslivet har jag förutom mitt eget frilansande bl.a. jobbat på Sony Mobile där jag jobbade en längre period med WordPress-hemsidan.

Välkommen att kontakta mig om ni behöver hjälp med något som rör webben.

Har ni ett webbprojekt ni behöver hjälp med eller har ni någon fråga? Kontakta mig redan idag. Jag tar gärna ett förutsättningslöst möte och diskuterar om det är något jag kan hjälpa till med. Vill ni ha prisuppgift lämnar jag gärna en kostnadsfri offert.

 

12 + 7 =