Min arbetsprocess

R

1 - Möte och offert

Ni kontaktar mig för offert. Ibland kan jag uppskatta pris direkt, annars bokar vi in ett möte där vi diskuterar saken mer ingående. Jag lyssnar på era idéer och tankar och tillsammans kartlägger vi projektets mål och syfte. Vi kommer sedan överens om ett pris och upplägg.

R

2 - Design och utveckling

Jag påbörjar design och utveckling och ni förser mig med eventuellt material (text/bild). Under arbetets gång stämmer vi av och om ni vill kan ni följa utvecklingen via en testserver, så ni kan ge feedback.

R

3 - Genomgång och lansering

När utvecklingsfasen är klar så testas hemsidan och ni godkänner slutresultatet. Vi har en genomgång, antingen personligen eller via telefon/Skype där vi går igenom hur ni själv sköter uppdateringar och administration. Efter detta lanserar vi hemsidan och betalningen sker.

R

4 - Uppföljning

När hemsidan är lanserad hjälper jag er att komma igång, därefter erbjuder jag löpande supportavtal som tillval där jag kan ta hand om alla uppdateringar och skötsel av hemsidan.

 

Priser

Jag jobbar oftast efter fast pris. I och med detta vet ni på förhand precis hur mycket det kommer kosta vilket innebär en trygghet för er. Dock kan jag också jobba per timme om ni så önskar. Vill ni ha en prisuppgift kontakta mig på kontakt@johanssonola.se och beskriv så detaljerat som möjligt vad det är ni vill ha hjälp med så återkommer jag med en kostnadsfri offert. Alternativt kan vi boka in ett möte för att diskutera saken mer ingående.